Page content

De nr. 1 reden waarom Mindset en Marketing onafscheidelijk zijn

De nr. 1 reden waarom Mindset en Marketing onafscheidelijk zijn

Veel zelfstandige “mensenwerkers” zijn er ondertussen van doordrongen dat marketing noodzakelijk is om toe te passen als ze meer klanten willen aantrekken. Alleen maar mond-tot-mondreclame is meestal niet genoeg.

Maar wat er dan gebeurt is bepaald niet altijd even lucratief:
Ze investeren in van alles en nog wat dat met Marketing, Planning, Social Media etc. te maken heeft. De online cursussen schieten als paddenstoelen uit de grond, evenals de mensen die zich business coach noemen.

Vaak worden er duizenden, of zelfs tienduizenden euro’s geïnvesteerd.

Maar levert dat het gewenste resultaat op? Heel vaak niet!

Hoe dat komt?

Mijn eigen ervaring en ook die met mijn klanten is als volgt:
MARKETING WERKT NIET ALS JE NIET OOK JE INTERNE BELEMMERENDE GEDACHTEN OPRUIMT.

Het is een grote valkuil van ondernemers – ECHTE DOENERS! – om van de ene actie naar de andere te gaan. Als iets niet (goed) werkt, gaan we iets volgends “DOEN”. Zelfs als iets wel goed werkt, houden ze er weer mee op en gaan ze weer iets anders proberen.

Begrijpelijk toch? En ook herkenbaar?

Tuurlijk, dat kan haast niet anders. We maken allemaal die fout. En soms maken we die fout zelfs heel vaak!

Het probleem is dat er op het niveau van “Doen” niet zo heel veel verandert als je niet op het niveau van “Belemmerende gedachten” aan de gang gaat! Kijk maar eens naar dit plaatje:

plaatje_mindset_001

 

 

 

 

 

 

 

Mindset: alles begint met een idee, dan gaat het door het filter van ons denken, dan ontstaan de emoties ten gevolge van het denken. Is het denken belemmerend, dan volgen kleine acties en een bedroevend resultaat.

 Alle ideeën en plannen die we maken, zijn worden gefilterd door ons DENKEN, onze GEDACHTEN. Dat betekent: als we een idee of plan hebben, en we brengen het meteen naar de uitvoering, dan is er al een behoorlijke zelfcensuur geweest van onze belemmerende gedachten. Wil je dus dat je idee uitgevoerd wordt met een DROOM resultaat, dat het dan bijzonder effectief is om je belemmerende gedachten ongedaan te maken. HET GOEDE NIEUWS IS: DAT IS MOGELIJK!

Met de GROEI-MINDSET methode ga je van een gefixeerde belemmerende mindset, naar een VRIJE onbevangen, GROEI-MINDSET, waarin gedroomde resultaten waar worden omdat er geen belemmeringen meer zijn zoals: dat wordt te duur, daar is geen tijd voor, het zal toch wel niet lukken.

Marketing is uiterst zinvol om toe te passen, maar zonder je belemmerende gedachten ongedaan te maken, blijf je altijd kleine resultaten houden. Resultaten op het niveau dat je altijd al had.

Wil je echt doorbreken en veel meer mensen bereiken? Kijk dan ECHT je belemmerende gedachten aan, maak ze ongedaan en draai ze om.

Dat is wat je naar GROOTSE GEDROOMDE RESULTATEN zal brengen.

Wat vind je van dit artikel? Wil je jouw ervaringen delen met Marketing en Mindset? Herken je je hierin? Deel het alsjeblieft hier op de site! Ook je vragen zijn van harte welkom. Je krijgt altijd een antwoord.

Volgende keer: het geheim waarom ondernemers niet naar hun belemmerende gedachten kijken.

Comment Section

0 reacties op “De nr. 1 reden waarom Mindset en Marketing onafscheidelijk zijn

Plaats een reactie


*