Page content

Freelancer Frederiek of Fred

Jouw leven als Freelancer Fred

Je bedrijf staat, maar niet stevig. Als freelancer heb je een groot netwerk, waardoor je je opdrachten krijgt. Door hard te werken heb je een aardige omzet. Maar.. je voelt je kwetsbaar. Opdrachten kunnen opgezegd worden; het duurt lang voor je een opdracht binnen hebt. Voor je betaald wordt.
Je voelt en weet dat je meer in huis hebt en dat wil je tot uitdrukking brengen.

Nu ben je op zoek: is er niet een beter verdienmodel, kun je niet onafhankelijk van opdrachtgevers werken, zelf een aanbod maken, en goed geld verdienen met meer vrije tijd? Door gebruik te maken van het internet?

Wat is voor jou de uitdaging, Fred?

Het is wel enerverend: je moet je inkomen zien te behouden, maar ook wil je je bedrijf verder laten groeien, en meer vrije tijd. Je ziet de mogelijkheden van internet maar hebt geen idee hoe je die voor jezelf kunt toepassen. Waar haal je de tijd vandaan om je erin te verdiepen?

Dit is wat jij nu het meeste nodig hebt, Fred

  • Een stap voor stap plan om onafhankelijk van opdrachtgevers, je eigen aanbod te creëren voor je favoriete klanten
  • Een verdienmodel los van uurtje-factuurtje gebaseerd op de waarde die je biedt
  • Gelijkgestemde collega’s die elkaar steunen, meedenken en tips geven
  • Een coach die je potentieel (h)erkent en er voor je is om de transitie naar het nieuwe model mogelijk te maken

Breek door!

Je hoeft alleen maar je steentje bij te dragen door 2 stappen te zetten om in aanmerking te komen voor de GRATIS doorbraaksessie

‘Word snel een expert en krijg alle klanten die je wilt én meer omzet’.

Tijdens deze sessie nemen we door waar jij nu staat met je bedrijf en waar je mee worstelt en geef ik je 3 gouden tips die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie om een doorbraak te bewerkstelligen.

Geef je nu snel op door te reageren. Klik op de link naar het aanvraagformulier voor de doorbraaksessie en vul deze in. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een vragenlijst. Alleen de volledig ingevulde retour gezonden vragenlijst wordt in behandeling genomen. Hierna maken we – wegens grote belangstelling – een selectie op basis van jouw informatie.

Dus zet ‘m op!

We laten je binnen enkele dagen weten of jij gekozen bent en wanneer we de doorbraaksessie houden! De sessie is telefonisch en duurt een half uur.

Button doorbraaksessie

Comment Section

0 reacties op “Freelancer Frederiek of Fred

Plaats een reactie


*