Loop jij hier al een tijdje tegenaan in je bedrijf?

  • Je hebt een actuele vraag waar je tegenaan loopt
  • Je zit met iets met je bedrijf waar je niet uitkomt
  • Je loopt steeds tegen een terugkerend thema, vraag of probleem aan
  • Het is iets wat al een tijdje speelt, maar waar je écht niet meer uitkomt


Een business reading kan onverwachte helderheid geven over jouw probleem!

When you think everything is someone else's fault,
you will suffer a lot.

When you realize that everything springs only from yourself,
you will learn both peace and joy.

- Dalai Lama -

Wat is een business reading?

Een business reading is het in de onbewuste diepe belemmeringen en overtuigingen schouwen om snel je vinger te leggen op dit probleem. Het is het beantwoorden van een actuele vraag waar je tegen aanloopt of waar je mee zit met je bedrijf. Dat kan een bepaald thema zijn, of een probleem of vraag. Iets wat al een tijdje speelt en waar je niet uitkomt.

Een reading van 45 minuten levert je een Onverwacht Antwoord op jouw vraag; onverwachte helderheid over jouw probleem, en een duidelijk aanwijzing om door te breken op deze belemmering waardoor groei weer mogelijk wordt.

De investering voor een business reading bedraagt € 197 excl. btw en inclusief opname en een mail met toepasbare tips voor jouw bedrijf. De reading vindt plaats via Skype.


Testimonials

"Wauw! Ik heb een business reading van Marijke gehad en ik moet gewoon delen hoe nauwkeurig de reading was. Ik ben me aardig bewust van mijn eigen innerlijke leiding, dus ik kan het makkelijk voelen als iemand afgestemd is en de juiste onderwerpen aanraakt tijdens een reading. Alles wat Marijke deelde, zelfs de dingen die ik echt niet wilde horen, waren een schot in de roos. Ik was vooral onder de indruk van de manier waarop de informatie die via elk van de chakra's doorkwam direct gerelateerd was aan een aspect van mijn werk en mijn levensdoel. Er waren momenten dat er tranen vloeiden, voor mij een echte indicatie van de nauwkeurigheid van wat Marijke overbracht. Ik ben erg enthousiast als ik zie hoe de veranderingen in mijn bedrijf zich beginnen te ontvouwen door het telkens naluisteren van de opname en de eenvoudige tips te volgen. Ik kan Marijke zonder twijfel aanraden als het gaat om meer duidelijkheid en inzicht rondom je energie en je bedrijf." - Catherine Ewing


"Ik heb onlangs een business reading van Marijke ontvangen en was verbaasd over hoe nauwkeurig, intuïtief en zeer begaafd ze is. Ik had een vraag over mijn bedrijf en de richting die ik wilde opgaan. Ik wilde duidelijkheid over het nemen van de juiste weg op dit moment. Wat ik kreeg was de duidelijkheid die ik wenste en nog veel meer! Ik ervaar een toegenomen spirituele energie waardoor ook de stroom van financiële inkomsten toeneemt in mijn leven en in mijn bedrijf. Ik weet meer over mezelf, voel me zekerder in wie ik ben en weet ik waarom hier ben om met mijn eigen gaven en talenten een bijdrage te leveren, als direct gevolg van deze reading. Het is zeer helend om een intuïtieve reading van Marijke ervaren. Ze geeft je ook specifieke tips om vastzittende of stagnerende energie te deblokkeren om weer verder te kunnen." - Cyndi Crocket


Bestel via onderstaande button jouw business reading als jij op een diepe en onbewuste wijze antwoord wilt krijgen op jouw belemmeringen!

Bonussen bij de Business Reading:

  1. De opname van de reading zodat je deze vaker kunt naluisteren
  2. Een e-mail met 2 a 3 waardevolle tips die van toepassing zijn voor jou en je bedrijf

Na bestelling ontvang je direct een e-mail met een link om de reading in mijn agenda in te plannen.

Tevens ontvang je geregeld mijn e-zine met tips en strategieën voor succesvol ondernemen.

Boek een reading!