Page content

Marijke als spreker

pokon3       pokon2

Interactieve presentaties en workshops Zoek je voor een groep professionals of zelfstandig coaches of therapeuten een ‘live’ presentatie met waardevolle content over marketing en een succesvolle mindset die leidt tot meer klanten en vertrouwen in het vergroten van je omzet? Marijke komt graag als presentator naar je toe! Helder, rustig, professioneel en contactgericht.
 Zo omschrijven deelnemers aan de presentaties van Marijke vaak. Marijke vertelt levendig. Na een korte en inspirerende inleiding worden de mensen meteen aan de hand van concrete oefeningen aan het werk gezet. De deelnemers hebben aan het eind van de presentatie dan ook een actielijst waardoor ze vanaf de volgende dag meer resultaat kunnen behalen in hun bedrijf. Er is altijd ruimte voor vragen en het naar voren brengen van belemmeringen. Op die manier ontstaat er een verbondenheid tussen de presentator en de mensen onderling, Wat het nodige vertrouwen geeft om over te gaan tot concrete stappen. Marijke is tevreden met een presentatie als deze als resultaat heeft dat mensen zich geïnspireerd voelen en vertrouwen voelen om in actie te komen. Dit gebeurt als de deelnemers nieuwe inzichten en concrete ideeën hebben gekregen waar ze wezenlijk wat aan hebben en deze kunnen toepassen in hun werk. Mensen waarderen de presentaties regelmatig met een “Goed” of “Uitstekend” bij evaluaties. Reacties van deelnemers: leonielinssenIk heb door de oefeningen van Marijke in een uur tijd mijn doelgroep kunnen kiezen”. “Ik wil nu verder met individuele coaching bij Marijke, omdat ik voor een nieuwe keuze sta in mijn bedrijf, maar er zijn nog belemmeringen, waardoor ik niet in beweging kom”.

Begin  2015 heeft Marijke zich aangesloten bij het Spiritual Speakers netwerk.

link_van_spiritualspeakers_schelp_2015Spiritual Speakers is een digitale portal voor sprekers die bezig zijn met spiritualiteit, duurzaamheid, intuïtie, ondernemerschap, zakendoen, innovatie en vernieuwing op een nieuwe manier passend bij de 21e eeuw. Mensen die middels hun visie, passie en talenten het bedrijfsleven en overheid willen inspireren, leren en richting geven om in beweging te komen.

Marijke is via Spiritual Speakers te boeken voor presentaties, lezingen en workshops.

 

En een aanbeveling:

Graag wil ik  mijn business coach Marijke Eggink aanbevelen voor workshops of spreekbeurt.
Ik leerde Marijke kennen tijdens een Noloc workshop over The Work in Rotterdam. Haar ongedwongen en inspirerende benadering sprak mij aan en Marijke bleek ook gecertificeerd business coach – specifiek voor zelfstandige coaches en dienstverleners – te zijn.

De eerste coaching leverde al waardevolle inzichten en nieuwe werkwijzen op.
Ik volg nu haar jaarprogramma en ben zeer te spreken over haar gefaseerde aanpak, de vele tools die zij aanreikt en de coaching sessies, zowel individueel als in de ‘peergroup’ (10 deelnemers). Veel praktische marketing handvatten en verdiepingsoefeningen. Zij voelt haarfijn aan waarmee de dienstverlenende ZP-er worstelt, geeft concreet richting om je business en omzet (verder) te ontwikkelen, en houdt je ‘op de bal’ op een hartelijke manier. Al binnen een paar maanden werpt het programma zijn vruchten af.

Ik weet zeker dat veel zelfstandig ondernemers veel baat bij een lezing of workshop van haar zullen hebben.
Marjan Schneider – All about talent

Marijke heeft de laatste 5 jaar veel ervaring opgedaan met het geven van presentaties. Ze heeft ontdekt dat ze presenteren en een groep mensen in beweging brengen erg leuk vindt en er talent voor heeft. Door haar belemmerende overtuigingen m.b.t. presenteren steeds verder te onderzoeken, heeft ze haar onzekerheid en schroom van de eerste keren overwonnen en is er een natuurlijke flow ontstaan, waar zowel Marijke als haar publiek veel profijt van heeft.P resentaties geven is 1 van de belangrijkste manieren om nieuwe klanten te krijgen. Marijke kan je de juiste effectieve tips geven om je presentaties klantwervend te maken!

Ken je een groep zelfstandig coaches, (case)managers, (natuurgeneeskundig) therapeuten of een ander publiek dat baat kan hebben bij waardevolle tips en oefeningen voor de groei van hun praktijk, dan nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen via het contactformulier.