Page content

Over Marijke

 

_DSC9487-2

Ik help met hart en ziel zelfstandig werkende coaches en therapeuten die worstelen met te weinig bereik, klanten en omzet, om te groeien naar een bloeiend bedrijf met een omzet van minimaal 100.000 euro per jaar. Ik ben gecertificeerd business coach “bouw een bloeiend bedrijf”.

Ik ben 12 jaar actief geweest als integraal en holistisch massagetherapeut, aura reader en healer.

Toen werd bij mij de diagnose borstkanker vastgesteld.
Dankzij de angst en depressie ten gevolge daarvan, ben ik in aanraking gekomen met The Work, een eenvoudige methode om je belemmerende gedachten ongedaan te maken.

De resultaten die ik hiermee haalde zijn opmerkelijk: relaties met kinderen, familie en klanten zijn zeer verbeterd, depressie en angst hebben plaatsgemaakt voor energie en inspiratie.
Ik beoefen deze methode nu 5 jaar intensief en ik ben gaan coachen en trainen met The Work.
Tijdens deze 5 jaar heb ik gewerkt met zowel managers en directeuren, als met ex-gevangenen, ex-prostituees, de zeer moeilijke groep -fase IV – mensen in de bijstand en allerlei mensen daartussen die last hadden van en leden onder hun denken.
Ik ben verschillende keren stafmedewerkster geweest bij The School for The Work van Byron Katie.

Maar hoe succesvol ik ook was in mijn werk, ik VERDIENDE NIET GENOEG! Mijn omzet was absoluut niet in overeenstemming met mijn inspanning.

Toen ik nogmaals geconfronteerd werd met de dreiging van borstkanker was het voor mij genoeg.

Intuïtief voelde ik dat ik mezelf al die jaren – ik was inmiddels 20 jaar zelfstandig ondernemer – zwaar had ondergewaardeerd. Wellicht heeft die factor bijgedragen aan het ontwikkelen van de ziekte.

In december 2011 besloot ik een radicale ommekeer te maken, en te investeren in marketing bij een geweldige business coach.

Ik ontdekte daar dat ik mij wilde richten op de doelgroep waar ik zelf uitkom.
Er zijn heel veel geweldige coaches, therapeuten en begeleiders van mensen.
In deze tijd van grote onzekerheden, ontslagen, en crisissen zijn deze mensen hard nodig.
Nu gaat het erom dat zij hun aansluiting vinden en de mensen bereiken die hun hulp nodig hebben. Dat wil ik met hart en ziel samen met hen voor elkaar krijgen. Ik ken de worsteling van de kleine zelfstandige met te weinig klanten en omzet maar al te goed uit eigen ervaring.

En wat is het gevolg?

  • In een half jaar tijd heb ik mijn omzet vertienvoudigd.
    De strategieën die ik heb geleerd en die, zo blijkt, zeer succesvol zijn, draag ik nu over aan mijn cliënten.
  • Mijn cliënten leer ik  hoe ze stap voor stap kunnen veranderen van het uurtje-factuurtje model naar een businessmodel dat veel lucratiever is en dat je instant geld kan opleveren zonder dat je inboet op je kwaliteit, integendeel zelfs!
  • Ik help mijn cliënten om een transformatie door te maken met geld, het geld te vragen dat ze waard zijn, en hun waarde uit te drukken in geld, waardoor ze eindelijk zelfvertrouwen ervaren en beginnen te geloven in de vrijheid die een passievol succesvol bedrijf kan geven
  • Mijn praktijk groeit enorm: ik werk inmiddels met een team om te kunnen voldoen aan de aanvragen van mijn klanten. En dit in een tijd met de grootste recessie sinds tijden.
  • Hoe ik dat doe? Ik combineer beproefde  en simpele marketing strategieën met de spirituele inzichten die ik heb ontvangen van verschillende grote inspiratoren waaronder: soefi Inayat Kahn, Jan Bommerez, Byron Katie, Eckhart Tolle, Napoleon Hill, Oprah Winfrey, Brendon Bruchard.

Ik laat me in mijn leven en werk steeds inspireren door  (de wetten van) de natuur.

Verder ben ik dol op mijn kinderen, mijn tuin, en ik houd van (tango-) dansen, theater, tekenen, schilderen en genieten van het samenzijn met vrienden.


Al lange tijd liep ik rond met allerlei  ideeën voor een eigen onderneming in coaching en training. Intussen investeerde ik veel tijd en geld in mijn eigen ontwikkeling. Mijn bedrijf kwam echter niet van de grond. Behoorlijk frustrerend en het gaf me een sterk gevoel van falen.

Ik worstelde met allerlei belemmerende gedachten die zo sterk waren dat ik me werkelijk niet kon voorstellen dat het anders kon zijn.

De VIP-dag met Marijke heb ik als heel waardevol ervaren.  Het voelde veilig om werkelijk àl mijn belemmerende gedachten uit te spreken, waarna het mogelijk werd om er anders tegenaan te gaan kijken. Wat een opluchting en plezier gaf dat. Bovendien coachte Marijke me om uit te gaan van wat ik écht heel leuk vind en dat te vertalen naar concrete, eenvoudige stappen.

In september lanceer ik mijn eerste 2 programma’s, waar ik nu al enthousiast over ben!

     

   Marianne Grooten – Coach

   www.weerwerkenmetplezier.nl

 

 Marianne heeft tijdens de VIP-dag besloten

het jaarprogramma “in-5-stappen-een-bloeiende-praktijk” te volgen.


“Ik heb geleerd mezelf en mijn werk eindelijk te waarderen en uit te drukken in geld”

De grootste uitdaging vóór ik met Marijke ging werken was voor mij het starten van een onderneming in mijn 65ste levensjaar.
Daarna: om te geloven en te vertrouwen in de mogelijkheid om via marketing tools balans te gaan maken in mijn ontbrekende schakel: het financiële plaatje.
Ik ben wel overtuigd van mijn kunnen maar kon er nooit een financieel plaatje bij bedenken. 
Ik heb al in het eerste telefoongesprek met Marijke ondervonden dat mijn manier van denken over wat ik waard ben niet aansluit bij de werkelijkheid van wat ik zou ‘kunnen’ bereiken. Zij hielp mij de eerste stappen te zetten op weg naar succes.
Ik werd met alle egards door Marijke ontvangen en omgeven, en dat was een helend moment op dat vlak. Ik kreeg inzicht en bevestiging in mijn mogelijkheden om als coach / trainer te gaan werken met therapeuten, docenten, één op één en mogelijk ook in bedrijven. Zo werd ik geholpen om een doelgroep, een ‘niche’ te vinden, waarop ik mij kan focussen.Ik leerde dat ik mijn ideeën over wie ik ben, wat ik neerzet en hoe ik mij deze twintig jaar heb ontwikkeld, behoorlijk moet bijstellen.

Ik leerde: ik kan alles bieden! Ik weet hoe je dat doet!
En bovenal leerde ik dat er balans moet zijn tussen ‘geven’ en ‘ontvangen’. Met andere woorden: wie veel geeft mag daar ook financieel voor beloond worden.Daardoor werkte ik het laatste jaar in een verstoorde balans, die mijn leven moeizaam maakte.

Ik ben Marijke zeer dankbaar voor het feit dat zij op mijn pad is gekomen. Dat is geen toeval, want wie zoekt die vindt. Maar ik heb haar gevonden op het juiste moment: het punt waarop de knop in mijn leven écht om kon gaan. Bovendien straalt Marijke zelf  zoveel liefde en vertrouwen uit, en heeft ze zelf  laten zien dat ‘wat werkt, werkt’, dat je, als je het nog niet deed, vanzelf gaat geloven in de scheppende kracht van balans in   je leven. Dankbaar ben ik haar ook, omdat zij zo in mij gelooft, dat zij mijn nieuwe boek wil inleiden. Het is de slagroom en de kers op de taart.

Mijn websites zijn nu: www.studiodankahusken-tekentaalenmandala.eu

En www.studiodankahusken-mandalakunst.nl en dat gaat nog veranderen.

   

 

  Danka Hüsken – Smit