MAAK VAN JE MISSIE EEN GOUDMIJN

– Online Programma van 6 weken –

Thuisstudie

Maakvanjemissieeengoudmijnfacebook

Om met je missie een continue stroom klanten op gang te brengen

Waardoor je doet waar je van droomt en er een goed inkomen mee verdient

Kijk en luister hoe het inderdaad anders kan: Interview met een deelnemer aan het Marketing-en Mindset-event

Doe waar je van droomt, krijg een continue stroom klanten en creëer financiële zekerheid met dit Online Programma

Groei naar een omzet van 100.000 euro minimaal ….. per jaar of per maand…

Specifiek voor freelancers: coaches, trainers, adviseurs en andere zelfstandige dienstverleners, die hun tijd verkopen tegen een uurtarief, zich daardoor kwetsbaar voelen en niet precies doen wat ze graag zouden willen, omdat de opdrachtgever hun agenda bepaalt.

Verleg jouw steen en draag bij aan de wereld om je heen!

Tijdens dit Online Programma leer je de nieuwste kennis, business modellen en vaardigheden om snel meer mensen te bereiken, goed betalende cliënten te krijgen en meer inkomen te ontvangen. Je kunt een omzet van 100.000 euro of meer creëren door deze methoden toe te passen – niet door harder te werken, maar slimmer.

De oorspronkelijke waarde van dit programma is € 1997,- excl. BTW.

Ik bied het nu aan voor de bijzonder lage prijs van € 397,- excl. BTW.

Maar…. omdat dit programma ophoudt te bestaan, heb ik een speciale aanbieding voor jou!

Tot en met zaterdag 3 juni 23.59 uur kun je dit programma
bestellen voor slechts

€ 147 excl. btw

Button-maak-van-je-missie-een-goudmijn

Speciaal en uiterst aantrekkelijk Combinatie-aanbod

Tot en met zaterdag 3 juni 23.59 uur kun je ook gebruik maken van een heel speciaal combinatie-aanbod.

Dit speciale aanbod bestaat uit:

* Online Programma Maak van je Missie een Goudmijn

* Online Programma The Webinar Academy (leer in 6 weken klanten aantrekken met het geven van webinars)

* Met als extra bonus een GRATIS Doorbraakgesprek (t.w.v. 297 euro)

En dit voor de investering van slechts € 297 excl. BTW

Ik bestel dit Combinatie-aanbod

Lager dan dit bedrag gaat het echt niet worden! Nu is je kans om hele waardevolle marketing- en mindset-strategieen aan de slag te gaan. Slechts 10 dagen geldig dit aanbod. Dus wacht niet te lang.

Beste freelancer: of je nu coach, therapeut of interimmer bent, de overeenkomst tussen jullie is dat je je tijd en kennis verkoopt tegen een uurtarief (het zogenaamde “uurtje-factuurtje” model).

Uurtje factuurtje is achterhaald.

Het maakt je als ondernemer zeer kwetsbaar, omdat:

Is dat herkenbaar voor je?

Het gevolg is dat het zelfstandig ondernemerschap voor velen zorgelijk is. Een aantal overweegt om op te houden en een baan te zoeken. Terwijl de wereld van nu zit te springen om met jouw uniciteit, jouw persoonlijke en oprechte missie bepaalde groepen mensen te inspireren en een oplossing te bieden voor hun problemen.

Is het wel mogelijk om met je missie geld te verdienen? JA, zeker kan dat.

Er is inmiddels een aantal coaches, therapeuten en trainers zeer succesvol door vanuit hun missie te werken en die zo te vermarkten dat ze een constante stroom klanten naar zich toe krijgen. Zij werken volgens de nieuwste inzichten van authentieke acquisitie en marketing en het blijkt te werken! Het is dan ook veel makkelijker om hoge(re) prijzen te vragen. Hun bedrijf geeft hen: vervulling, inspiratie, energie, geld, en de mogelijkheid om te investeren om hun dromen waar te maken.

Wat je nodig hebt is:

Als jij hier ook naar verlangt, doe mee met dit Online Programma

Dit is wat Marcel Spitz zegt bij zijn aanmelding voor dit programma:

“Marijke, ik heb er zin in. Alles ziet er heel netjes en gestructureerd uit. Zo kan ik niet ontsporen”

Sterren

Sandra Schouwenaars: “De kosten van het Verover NU nieuwe klanten-coachprogramma en het Pokonmarketing-event heb ik inmiddels terugverdiend!”

Mijn grootste uitdaging was om diensten aan te bieden waar klanten op zitten te wachten, die ze kunnen behappen en voor een langere periode i.p.v. eenmalig. Een andere uitdaging was hoe ik leer wat anderen moeilijk vinden op financieel gebied. Vooral omdat ik het zelf interessant en eenvoudig vind. Wat ik heb geleerd is dat ik mijn kennis voor mijzelf houd en dat ik angst heb om deze te delen. Door mijn bescheidenheid en sales-aversie bied ik klanten niets aan, terwijl ik hen wel kan helpen.

Ik heb inmiddels een concreter aanbod opgezet, waaronder VIP-dagen. Deze heb ik ook al aangeboden en er inmiddels 2 van verkocht. Zonder problemen. Dit heeft me een extra omzet van € 1.400 opgeleverd. Zonder Marijke had ik de opdrachten wellicht niet eens binnengehaald. Het coachprogramma en het event heb ik al terugverdiend! Ik ben Marijke dankbaar dat ze mij heeft laten inzien wat ik allemaal te bieden heb en hoe ik dat het beste kan aanbieden. Ze heeft mij ook de kant van de klant beter laten begrijpen. Vooral waar klanten tegenaan lopen, wat hun bezwaren zijn en waarom ze wel/niet met mij in zee gaan.

Sterren

Kitty Groot :“Mijn grootste uitdaging voordat ik meedeed aan het online programma “verover NU nieuwe klanten” was om mezelf te zien als ondernemer. Ik identificeerde mezelf met therapeute en nog niet als ondernemer. Nu, in 5 weken tijd, weet ik dat ik welzeker een ondernemer ben!”

Mijn ‘allergie’ voor alles wat zakelijk was, heeft Marijke met de juiste handreikingen en handvatten weten om te draaien in een gevoel van zekerheid en de drive om mijn praktijk te profileren. Wat ik van Marijke al geleerd heb om deze uitdaging te overwinnen is: Allereerst een ‘knop’ omzetten naar ondernemerschap. Ik ben me bewust geworden van wat ik eigenlijk doe. Hierdoor werd mijn niche (doelgroep) duidelijker. Ook mijn website bekeek ik met andere ogen. In plaats van de methodieken te beschrijven, heb ik geleerd dat mensen liever de resultaten willen zien. Verder heb ik veel aandacht gegeven aan presentaties. Hoe doe je dat, wat is er nodig om mensen enthousiast te krijgen voor wat je doet. En nog belangrijker: Ik heb geleerd hoe je na afloop van zo’n presentatie niet met lege handen naar huis gaat, wat voorheen wel het geval was. Ik sta nu anders in mijn bedrijf, veel zakelijker én actiever. Voorheen adverteerde ik 1 keer per maand in weekkranten en wachtte af. Dit zorgde voor een onzeker inkomen en geen tevreden gevoel. In 2014 wordt het anders. 2014 wordt het jaar van presentaties geven, bewustwordingsgesprekken aanbieden en workshopdagen geven. Dit naast individuele behandelingen in mijn praktijk. 2014 wordt het jaar om mijn website volledig te veranderen. Ik wil webinars geven, nieuwsbrieven schrijven, een e-zine maken en, dit zeg ik nog voorzichtig, een begin maken om een boek te schrijven. Ook wil ik ontdekken hoe je via sociale media je bedrijf kan profileren. Marijke heeft me mijn grootste valkuil laten inzien: ik ben nieuwsgierig, leergierig en daardoor wil ik overal instappen. Het bruist bij mij dan van de ideeën, maar uiteindelijk wordt het niks. Marijke heeft me laten inzien dat je focus op 1 doelgroep meer oplevert. Je niche bepalen, een doelgroep waar mijn hart ligt en waar ik als ervaringsdeskundige me helemaal kan inleven. Op deze manier zien mensen me snel als expert op dat gebied.

Sterren

Ik geef je graag de allerbeste handvaten voor je missie, business modellen en een geweldig werkend marketingplan om de ommekeer te maken van “Ik werk voor mijn bedrijf” naar “Mijn Bedrijf Werkt Voor Mij”. Zo leg je een stevige basis waarmee je je eerste 100.000 euro kunt verdienen en naar meer kunt groeien.

Waarom is het een goed idee om mee te doen?

De markt voor zelfstandig werkende coaches, therapeuten en andere dienstverleners is enorm in beweging. De traditionele manieren van praktijkvoering werken niet bij deze groep. Cliënten willen nieuwe manieren van dienstverlening aangeboden krijgen. Jij wilt doen wat je met je hele hart doet en daar ook ruim voldoende geld mee verdienen.

Het is heel aantrekkelijk om tijdens deze training andere ondernemende collega’s te ontmoeten, die net als jij verandering willen, en tegen dezelfde belemmeringen aanlopen. Er is voldoende gelegenheid om te sparren en ondersteuning aan elkaar te bieden!

MarijkeEgginkMarijke Eggink werkt sinds bijna 25 jaar zelf als zelfstandige: eerst als (natuurgeneeskundig) therapeut, aurareader en healer, later als coach en trainer.

Sinds ze zich verder heeft ontwikkeld tot business coach is ze zeer succesvol in het begeleiden van zelfstandig coaches, therapeuten, trainers en andere dienstverleners. Waarom? Omdat ze eindelijk werkt vanuit haar missie: Marijke gelooft dat zelfstandigen in hoge mate bijdragen aan de transformatie van de wereld: om meer liefde, meer kwaliteit en tolerantie teweeg te brengen. Met hart en ziel helpt ze deze mensen om hun missie helder te krijgen en deze slim op de markt te zetten, waardoor ze zichtbaar en herkenbaar worden voor hen die hun diensten heel goed kunnen gebruiken.

Als marketingdeskundige is ze actief bij de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorg (belangenbehartigingsorganisatie voor coaches, therapeuten, psychologen en artsen) en geeft overal in het land presentaties, zoals bij de Noloc, beroepsorganisatie voor loopbaancoaches en -adviseurs en en de BBT, beroepsorganisatie voor kindercoaching.

Ook schrijft Marijke artikelen voor diverse bladen.

Marijke’s motto is: Investeer altijd in jezelf en je bedrijf, je groeit snel, zowel persoonlijk als zakelijk!

Sterren

Dit leer je:

LES 1

LES 2

LES 3

LES 4

LES 5

Sterren

Enkele reacties van de deelnemers aan het Verover NU nieuwe klanten-coachprogramma van begin 2014:

“Ik ben wel een beetje zowat getrouwd met mijn laptop sinds ik het programma bij jou volg Marijke. Maar wat een goed resultaat, nu al en ik verwacht nog meer…”

“Bedankt voor de V&A-webinar van net. Wat was het bijzonder om alle vragen te horen, en jouw live antwoorden. Ik vind het nu al mijn investering waard.”

“Ik heb er echt goede hoop op en vertrouwen dat dit programma gaat werken. Al bij de eerste les kreeg ik inzichten en ook inzicht over wat ik eigenlijk allemaal al doe. Ik realiseer me dat het allemaal wel voor mij duidelijk is, maar niet voor de mensen om me heen. Een eye-opener en ik heb nu dus besloten om actie te ondernemen om mijn site eens flink te veranderen.”

“Dank je wel Marijke voor het leerzame antwoord op mijn vraag. Wat boeiend ook de methode om je belemmerende gedachten ongedaan te maken: The Work!”

“Marijke, bedankt voor jouw eerlijkheid! Het helpt mij enorm om verder door te denken.”

Sterren

WAT LEVERT DIT ONLINE PROGRAMMA JE OP?

Voor wie is dit programma bedoeld? Het programma is voor jou als:

Voor wie is dit programma niet?

Sterren

Dit is wat je in het Online Programma krijgt

VinkjeMMGM5 Audio opnamen van een driedaags Marketing- en Mindset-event met ruim 9 uur luister- & leerplezier! (waarde: 1297 euro excl. BTW)

Het driedaags Marketing- en Mindset-event is volledig opgenomen. Je beleeft dit event nu vanuit huis, je eigen werkruimte, op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt de opname pauzeren, terugspoelen, makkelijk aantekeningen voor jezelf maken om het geleerde daadwerkelijk toe te passen. Bij iedere opname krijg je de betreffende oefeningen en templates om meteen mee aan de slag te gaan. Alle lessen worden direct na aanmelding en betaling ter beschikking gesteld. Ik adviseer je om wekelijks met 1 les aan de slag te gaan. Uiteraard kun je je eigen tempo volledig zelf bepalen. 😉

VinkjeMMGMBijbehorende Handout met daarin de volgende onderwerpen (waarde niet in geld uit te drukken)

Je krijgt tevens enkele bonussen:

VinkjeMMGMDe complete lezing door Jan Bommerez vooraanstaand spreker en schrijver over “flow” in je bedrijf en de betekenis die wij als zelfstandig coaches en therapeuten hebben in dit transformatietijdperk met alle Powerpointsheets van zijn presentatie.

VinkjeMMGMDe presentatie door Lianne Ebbinkhuijsen Internationaal presentatiecoach waarin zij zeer waardevolle tips geeft (in het Nederlands!) voor een klantwervende presentatie.

VinkjeMMGMDe Website make over door Stijn Zeeman van The Next Trainer, specialist in klantwervende websites – een deelnemer in de zaal krijgt veel praktische tips hoe zij haar website als een klantmagneet kan laten werken, ook voor jou zeer waardevol!

Button-maak-van-je-missie-een-goudmijn

Tot en met 3 juni 2017 voor slechts

€ 147 excl. btw

Of kies je voor het buitengewoon aantrekkelijke combinatie-aanbod:

2 waardevolle online programma’s + 1 doorbraakgesprek

voor slechts € 297 excl. btw

Op dit programma zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van Watwerktwerkt! van toepassing.