Page content

Starter Sandra of Sander

Jouw leven als Starter Sandra

Je bent je eigen praktijk of bedrijf gestart. Je hebt iets heel moois in huis, dat je wilt delen met de wereld. Om die mooier te maken. Je wilt mensen inspireren: met je verhaal, je deskundigheid, je missie. Maar je weet niet hoe. Misschien probeer je het al een tijd maar er komen niet genoeg mensen naar je toe, en je inkomen stijgt niet of onvoldoende.

Je vraagt je af waarom het niet lukt, want je wilt dit zo graag! Je twijfelt: toch maar weer in loondienst gaan werken? NEE, dit is echt wat jij wilt! En je bent op zoek: Wat kan jou helpen?

Voor welke uitdagingen sta jij, Sandra?

Je voelt je onzeker over de toekomst van je praktijk. Als het zo doorgaat moet je misschien wel stoppen. Maar dat wil je echt niet! Je komt van alles tegen op het internet, zoveel dat het je overweldigt. Waar moet je beginnen? Standaard marketing past niet bij je. Je bent intuïtief, integer en hebt zoiets speciaals te bieden, dat wil je niet “te grabbel gooien.”

Sandra, dit heb jij nu het meeste nodig

  • Een stap voor stap plan om een continue stroom klanten te krijgen
  • Gelijkgestemde collega’s die je steunen en elkaar helpen groeien
  • Een coach die je potentieel (h)erkent, je helpt om belemmeringen uit de weg te ruimen
  • integer is en net als jij intuïtief, die jouw wereld kent uit eigen ervaring.

Breek door!

Je hoeft alleen maar 2 stappen te zetten om in aanmerking te komen voor de GRATIS doorbraaksessie
‘Word snel een expert en krijg alle klanten die je wilt én meer omzet’.

Tijdens deze sessie nemen we door waar jij nu staat met je bedrijf en waar je mee worstelt en geef ik je 3 gouden tips die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie om een doorbraak te bewerkstelligen.

Geef je nu snel op door te reageren. Klik op de link naar het aanvraagformulier voor de doorbraaksessie en vul deze in. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een vragenlijst. Alleen de volledig ingevulde retour gezonden vragenlijst wordt in behandeling genomen. Hierna maken we – wegens grote belangstelling – een selectie op basis van jouw informatie.

Dus zet ‘m op!

We laten je binnen enkele dagen weten of jij gekozen bent en wanneer we de doorbraaksessie houden! De sessie is telefonisch en duurt een half uur.

Button doorbraaksessie

 

 

Comment Section

0 reacties op “Starter Sandra of Sander

Plaats een reactie


*