Page content

Succesverhalen

“Marijke gaf me als opdracht een plan te maken hoe ik in 2017 al € 120.000 verdien met mijn bedrijf. Dit had ik voor dit jaar nog niet durven doen. Ook al haal ik het niet helemaal, als ik die kant op ga, kom ik verder dan wanneer ik een makkelijk doel kies.”

“Marijke bood mij tijdens de VIP-dag een hele andere kijk op mijn bedrijf die zeker kansen biedt. Een erg goed voorbeeld is dat ik als “senior educator” een andere doelgroep kan kiezen, namelijk muziekdocenten die les geven in improvisatie. Door Marijke’s ruime ervaring met de Groeimindset methode werpt ze andere omdraaiingen op die heel verrassend kunnen zijn.
Ik was op zich goed bezig, maar financieel gezien kwam dat niet tot uiting. De VIP-dag met Marijke heeft me een duidelijke strategie opgeleverd. Dat is dus een nieuwe doelgroep kan kiezen; docenten i.p.v. particulieren. Het afbouwen van activiteiten die relatief veel tijd kosten, maar financieel niet zoveel opleveren. En me te omringen door inspirerende mensen waardoor ik mijn doelen hoger kan stellen en ook eerder zal bereiken. Marijke gaf me als opdracht een plan te maken hoe ik in 2017 al € 120.000 verdien met mijn bedrijf. Dit had ik voor dit jaar nog niet durven doen. Het was wel schrikken. Ook al haal ik het niet helemaal, als ik die kant op ga, kom ik verder dan wanneer ik een makkelijk doel kies. In mijn omgeving wordt niet zo groot gedacht. Marijke biedt dus iets wat buiten mijn gezichtsveld ligt. Het bedrag van € 120.000 lijkt me mooi, omdat ik dan mijn waarde voel voor wat ik voor mensen beteken en alle materiële zaken die ik belangrijk vind in mijn leven (op den duur) kan kopen. Belangrijk inzicht was dat ik activiteiten die niet veel opleveren kan laten, en andere juist opvoeren.
Marijke’s sterke kant is haar koppeling met de geestelijke wereld. Ik blijf liever in het mentale, maar sommige oefeningen geven inzicht op een heel andere manier. Ik moest even uit mijn Comfort Zone. Het pakte goed uit en de feedback van Marijke klopte aardig met mijn intenties. Daarnaast kan ze zich goed in de ander verplaatsen, komt met verrassende inzichten en geeft je praktische handvatten om concreet mee aan de slag te gaan.”

Werner Janssen over zijn VIP-dag “My Biggest Business Breakthrough Challenge” – www.wernerjanssen.nl

 

 

“De beperkende overtuigingen kunnen zo remmend op je inwerken, en als je dan zoals ik, en vele ondernemers met mij, gewend bent op wilskracht bergen te verzetten dan is de ervaring dat je zoveel extra energie en kracht ter beschikking hebt echt mind blowing!”

“Ik was blij dat Marijke mij zonder enige vooringenomenheid tegemoet trad, en zo ruimte liet zelf te ontdekken wat er ontdekt moest worden. Daarmee was de weg vrij om één simpele, maar sterk beperkende overtuiging, die me al mijn gehele carrière verhinderde mijn natuurlijke flow volgen, recht in de ogen te kijken. Zodanig dat ik er voorgoed, en eigenlijk moeiteloos, afstand van kon doen.

Tijdens mijn Business Breakthrough dag hadden we uit de verwarde kluwen van mijn brein 1 belangrijke draad te pakken waar we even flink aan bleven trekken. Hiermee kwam de hele kluwen in één keer uit de knoop. De bijzondere reading van Marijke daarna bracht me in contact met mijn diepere essentie waarin mijn stem altijd voor mij en voor anderen aan het werk is geweest; om aan te raken, te helen, te transformeren en bewust te maken. Dit heeft zoveel te weeg gebracht! Daar waar ik jarenlang mijn eigen pure vreugde en flow met argwaan bekeek, kan ik nu vertrouwen op mijn intuïtie. De ontdekking dat ik vooral enorm tegen mijzelf, en nog wel het beste van mijzelf, heb gevochten is bijzonder ontnuchterend. Concreet heeft dit ervoor gezorgd dat ik meer energie heb en mijn focus gedurende de hele dag, en vooral in uitdagende situaties, krachtiger bij me kan houden. Mijn stem klinkt krachtiger door in alles wat ik nu aanpak.

Ik wist wel dat er wat miste, dat ik niet voluit aan het ondernemen en leven was. Maar dat de impact zo groot was als nu blijkt, daar had ik geen enkel benul van.
De beperkende overtuigingen kunnen zo remmend op je inwerken, en als je dan zoals ik, en vele ondernemers met mij, gewend bent op wilskracht bergen te verzetten dan is de ervaring dat je zoveel extra energie en kracht ter beschikking hebt echt mind blowing!

Marijke kijkt voorbij aan wat zich oppervlakkig voordoet. Het is alsof je bij de beste horlogemaker van Zwitserland zit; zij brengt je naar het moertje dat telkens weer blijft haken en laat je zelf de stof wegblazen. Daarna laat ze je horen hoe speciaal jij tikt en wat je hart je altijd al wilde vertellen.
Als je jezelf een goed lopend bedrijf gunt, waarin je vanuit liefde kan werken en een mooi inkomen kunt verdienen, dan is deze Business Breakthrough Challenge-dag een investering die zich zonder meer drie dubbel terugverdient.

Klik hier om de volledige testimonial van Elisabeth te lezen.

Elisabeth de Charon de Saint Germain over haar VIP-dag “My Biggest Business Breakthrough Challenge” – www.vocalpresence.nl 

 

 

“Mijn mindset over geld sterk verbeterd en ben ik me ervan bewust geworden dat ik mezelf klein houd, maar ook hoe ik dat kan veranderen.”

Ik vond het heel fijn dat Marijke eenzelfde achtergrond heeft als ik wat betreft energiewerk. Zo kon ik volledig mezelf zijn en me niet aan te passen op woordgebruik of bepaald gedrag. Verder ben ik heel enthousiast over wat er in een dag kan gebeuren wat betreft mijn mindset en de mogelijkheden voor mijn eigen bedrijf. Mooi om te zien dat ik mijn eigen kwaliteiten en talenten en voor mij fijne dingen kan toepassen in mijn bedrijf en dat Marijke me heeft ondersteunt om dat te laten zien.

Waar ik vooral tegenaan liep, was om duidelijk te krijgen hoe ik mezelf kon neerzetten, als begeleider van vaders en moeders. Wat voor een soort therapeut ben ik eigenlijk? Hoe omschrijf ik mezelf? Daarnaast ook de twijfel of ik de juist doelgroep had gekozen en de vraag hoe ik geld kan gaan verdienen met dat waar ik goed in ben. Hoe doe je dat? Een ander belangrijk punt was om mezelf te vertrouwen en in mijn kracht te gaan staan en de keuze die je daar steeds in hebt.

Na mijn VIP-dag is mijn mindset over geld sterk verbeterd en ben ik me ervan bewust geworden dat ik mezelf klein houd, maar ook hoe ik dat kan veranderen. Daarnaast weet ik nu hoe ik mezelf neerzet: intuïtief relatiecoach en is de aanpak om mijn doelgroep te benaderen met een bepaald programma duidelijk geworden. Dat geeft focus. En dat was precies wat ik nodig had. Ik vraag me steeds af bij iedere afspraak of werk dat ik doe: past dit bij mijn doelgroep? Past dit binnen het programma? Zo nee, dan stop ik er gelijk mee.

Ik beveel Marijke aan, omdat ze in een korte tijd veel bij je kan losmaken en je bewust kan maken van wat jij nodig hebt op dat moment. Ze heeft veel kennis in huis en met haar achtergrond van onder andere energetisch werk kan ze ook goed invoelen wat voor jou klopt en wat klopt in het moment. Daarnaast is ze goed in het bewustmaken van je mindset.

Muriel van Brenk over haar VIP-dag “My Biggest Business Breakthrough Challenge”

 

 

“95% van mijn verhelderingsgesprekken leidt nu tot een JA”

Ik wilde meer bekendheid als relatiecoach, meer cliënten en meer omzet. De grootste uitdagingen waren: meer cliënten aan tafel krijgen voor een verhelderingsgesprek, mezelf duidelijker laten zien als relatiecoach en een gezondere relatie met geld ontwikkelen.

Na mijn coaching door Marijke ben ik de waarde die ik mensen bied veel beter gaan zien en kan deze ook helder benoemen. Ik heb geleerd een goed verhelderingsgesprek te voeren met potentiële cliënten. Hierdoor is het eenvoudiger geworden om mijn prijs te noemen in het gesprek. Nu is het zo dat 95 % van de gesprekken leidt tot een JA.
Tijdens het laatste live event mocht ik tijdens een individuele sessie een oud idee over geld en schuld loslaten. Heel waardevol en bevrijdend!

Marijke heeft me met geduld, rust en enthousiasme begeleid. Vooral de eerste maanden had ik veel weerstand tegen de aangeboden stof. Marijke kon mijn weerstand zien en horen. Ze bleef haar manier van werken aanbieden én stemde zoveel mogelijk af op mijn weerstand, wensen en tempo. Ze stimuleerde, confronteerde en complimenteerde waar het kon. Het contact tussen ons bleef open en dat was mooi. Ik bleef daardoor trouw aan mezelf wat maakt dat ik steeds meer mijn manier van ondernemerschap ontwikkel waar ik blij van word.

Judith Bakker – relatiecoach www.leefjevrij.nu

 

 

 

 

“Het eindresultaat van mijn VIP-dag is een shift in mijn bedrijf”

“Mijn aandacht voor de manier van werken van Marijke werd opgeroepen toen ze het over de mindset van een ondernemer had. Ik ben er ook van overtuigd hoe belangrijk dit is  en mijn behoefte om mijn zelfsabotage te doorbreken en de kennis die Marijke in haar webinar liet zien om dit te bereiken triggerde me enorm.

Wat ik heel goed vond aan de VIP dag die ik bij Marijke heb gevolgd is het onderscheid wat ik nu kan maken ten opzichte van mijn concurrenten. Ik maak kleding voor yoga en andere bewegingsvormen en nu heb ik een bredere opzet mee gekregen voor mijn merk. Het gaat meer om de wereld waarin yoga belangrijk is en wat mijn bijdrage daaraan kan zijn. Dus meer een product in combinatie met een dienst. Het is best heel wat, maar het eindresultaat is een shift in mijn bedrijf!

Marijke is heel positief en pittig. Ze denkt echt mee en weet duidelijk waar ze het over heeft. Ze is niet bang om kwetsbaar te zijn maar is daarin sterk.”

Astrid Mullaart – www.lyght.nl

 

 

 Deelnemers aan het Jaarprogramma van het Watwerktwerkt! Business College vertellen.

 

EstherMolewijkzacht

“Sinds mijn VIP-dag zie ik alleen maar veren en krijg ik steeds meer het gevoel, dat ik inderdaad mijn licht mag gaan laten schijnen”

Mijn VIP-dag met Marijke was er een met een lach en een traan. Het mooiste was de reading. Het symbool, de veer, die ze tijdens de reading doorkreeg, staat voor in het licht gaan staan. Sinds die dag, zie ik alleen maar veren en krijg ik steeds meer het gevoel, dat ik inderdaad mijn licht mag gaan laten schijnen. Dit ga ik zeker doen!

Ik wist niet zo goed wat ik met Ready 4 Living kon doen. Ik wilde wel heel graag, maar ik wilde niet kiezen. Ik vond alles leuk. Daardoor stroomde het niet en voelde ik me geremd. Na de VIP-dag heb ik eindelijk de juiste keuze voor mijn doelgroep en favoriete klant gemaakt. Met de juiste tools die ik van  Marijke kreeg en de antwoorden op de vragen tijdens VIP-dag, kwam ik bij deze bewuste doelgroep uit. Ik ga intuïtieve (zelfstandige) professionals helpen die worstelen met het dertigers-dilemma, om rust, ruimte en focus aan te brengen, zodat ze hun dromen waar kunnen gaan maken.

Marijke is een zachtaardige en inspirerende vrouw die op de juiste knopjes weet te drukken. Doordat ze de juiste vragen stelt, ga je meteen aan de slag met je belemmerende gedachten. Je geeft jezelf eigenlijk meteen bloot, zonder dat je je ongemakkelijk voelt. Hierdoor kom je snel tot de kern.

Esther Molewijk over haar VIP-dag met Marijke
Ready 4 Living – www.ready4living.nl

 

Annemarie Korn: “Marijke is heel helder, intuïtief en kundig”

 

Mo Reker“Wat het meest opvallende is, is dat Marijke met je meedenkt in oplossingen. Ze is pragmatisch, enthousiast èn invoelend. Een waardevolle en mooie combinatie! In mijn geval bleek tijdens de VIP dag dat ik een dag kan maken met een onderwerp wat veel dichter bij me staat als wat ik eerder bedacht had (en al een tijd mee worstelde). En dat komt echt door een goed klankbord te hebben, zodat ik mezelf niet in cirkeltjes draaide. Dus veel dank en lof voor Marijke hier in!!”

Mo Reker over de Virtuele VIP-dag
Shiatsu Mohara – www.mohara.nl

 


Trix Gremmen – Deelnemer SterkSupportSysteem 2015
Kinder-, jeugdtherapeut en kindercounselor bij Zie Je


Helma Koorevaar – Deelnemer SterkSupportSysteem 2015
Nucleus coach en (trauma) therapeut bij Nucleus Coaching

“Als je een bedrijf gaat bouwen dan heb je soms een stok achter de deur nodig om het daadwerkelijk te doen. En om op nieuwe ideeën te komen voor je verdienmodel als ondernemer, heb je echt iemand nodig hebt die uit een ander vaatje kan tappen en Marijke kan dat!”

Evert Pruis – deelnemer Watwerktwerkt! Business College
ROI on Talent – www.roiontalent.com

Ik beveel Marijke aan vanwege de diversiteit in haar jaarprogramma gebaseerd op zowel groepstrainingen, individuele coaching, online video, en die hele mix maakt het voor mij een heel waardevol programma.

Erik Meenken – Deelnemer Watwerktwerkt! Business College
SecuCare – www.secucare-bhv.nl

 

anneke-08-klein pasfoto2

“Een mooi bijeffect van The Webinar Academy is dat ik nieuwe ideeën over marketing vertaald heb naar nieuwe inhoud en vormgeving qua teksten op mijn website en ik een nieuw lesprogramma aan het ontwikkelen ben”

“Ik werk ruim 6 jaar als opvoedcoach en runde een bureau in opvoedondersteuning voor ouders en kindercentra. Gek genoeg wist ik relatief weinig over Marketing voor coaches en hoe ik mijn kennis kan verkopen. Dus daarin lag mijn grootste uitdaging. Ik wil namelijk van vraag-gestuurd naar aanbod-gericht werken met mijn Bureau nieuwe stijl, maar wist niet hoe.

Ik heb veel kennis opgedaan over de opbouw van lessen, techniek en hoe je je kennis verkoopt via webinars. Eerlijk gezegd heb ik ook een beetje de kunst van Marijke af kunnen kijken hoe zij dat allemaal vormgeeft. Niet alleen qua leerstof maar ook hoe zij zelf deze lessen opbouwde en inhoud gaf. Dat kan ik weer meenemen voor mijn lessen voor ouders! Ik sta te popelen nu!

Ik vond het aanbod verhelderend en heb er ontzettend veel van geleerd. Ook Marijke’s transparantie wat betreft het delen van al haar kennis heeft me geholpen om nu zelf met meer zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Ik heb de nieuwe ideeën over marketing vertaald naar nieuwe inhoud en vormgeving qua teksten op mijn website. Dit was meer een heel mooi bijeffect van The Webinar Academy. Ook heb ik mij verdiept in de techniek van het webinars geven, en ben een nieuw lesprogramma aan het ontwikkelen voor mijn bureau Nieuwe Stijl!

Ik ben Marijke heel dankbaar, vooral voor alle inspiratie die ik opdoe via eigenlijk écht alles van haar en op haar site. Er ging een wereld voor me open. Mijn plannen kregen handen en voeten. Ik heb de afgelopen maanden zoveel geleerd over marketing van kennis, over webinartechniek, over opbouw van een programma. en dan heb ik nog niet eens haar andere programma’s gevolgd. Wat ik ook mooi vond is dat Marijke niet zuinig is met haar kennis, zij deelt ook veel om iets te geven. Dank je wel Marijke. Ik vind dat een mooie houding.”

Anneke de Boer – deelnemers online programma The Webinar Academy
Bureau de Boer

 

foto Catherine Ewing

“Wauw! Ik heb een Business reading van Marijke gehad en ik moet gewoon delen hoe nauwkeurig de reading was. Ik ben me aardig bewust van en verbonden met mijn eigen innerlijke leiding, dus ik kan het gemakkelijk voelen als iemand afgestemd is en de juiste onderwerpen aanraakt tijdens een reading. Alles wat Marijke deelde, zelfs de dingen die ik echt niet wilde horen, waren een schot in de roos. Ik was vooral onder de indruk van de manier waarop de informatie die via elk van de chakra’s doorkwam direct gerelateerd was aan een aspect van mijn werk en mijn levensdoel. Er waren momenten dat er tranen vloeiden, voor mij een echte indicatie van de nauwkeurigheid van wat Marijke overbracht. Ik ben erg enthousiast als ik zie hoe de veranderingen in mijn bedrijf zich beginnen te ontvouwen door het telkens naluisteren van de opname en de eenvoudige instructies te volgen. Ik kan Marijke zonder twijfel aanraden als het gaat om meer duidelijkheid en inzicht rondom je energie en je bedrijf.”

Catherine Ewing over de Intuïtieve reading
Helping women heal – www.helpingwomenheal.com

foto Mieke Schram“Marijke, jij staat aan het begin van een grote verandering in mijn leven die ik niet had willen missen. Ik heb het gevoel dat ik met de richting die ik toen ben ingeslagen, de rest van mijn leven voort kan. Het integreren van het spirituele, ook in mijn leven, is daar zeker onderdeel van.
Ongeveer 15 jaar geleden heb je mijn aura gelezen. Het heeft mijn leven veranderd. Je zei bij mijn voorhoofdschakra: je moet iets gaan doen met Jung. In 2000 ben ik zonder erover na te denken de opleiding tot Jungiaans Analytische Therapeut in Nijmegen gaan doen. Sinds 2005 ben ik Analytisch therapeut. Het is mijn leven geworden. Ik heb daar een bril aangereikt gekregen die mij past, waarmee ik de werkelijkheid op een bepaalde manier zie. Het spirituele is daar zeker onderdeel van.
Mijn overtuiging is dat jij met deze vaardigheid, je gevoeligheid je werk nog veel beter kunt doen.”

Mieke Schram
Jungiaans analytisch therapeut – www.analytischetherapie.nl

________________________

foto Cyndi Crocket“Ik had het geluk een business reading van Marijke te ontvangen en was verbaasd over hoe nauwkeurig, intuïtief en zeer begaafd ze is. Ik had een vraag over mijn bedrijf en de richting die ik wilde opgaan. Ik wilde duidelijkheid over het nemen van de juiste weg op dit moment. Wat ik kreeg was de duidelijkheid die ik wenste en nog veel meer! Ik ben bijzonder dankbaar voor de inzichten, helderheid en geschenken die Marijke met mij deelde tijdens mijn reading. Ik kon de aanwezigheid van God/Spirit/mijn persoonlijke gidsen voelen tijdens de reading.

Marijke las de energie in mijn aura en energiecentra. De beelden die ze beschreef waren erg accuraat en informatie die alleen een zeer begaafd persoon intuïtief kan weten. Een deel van de informatie was moeilijk voor mij om te erkennen, maar toch waar. Ik had mezelf terug gehouden op  verschillende gebieden in mijn leven zoals het creëren van uitdagingen. Ze gaf me de sleutels om de vastzittende energie te ontsluiten zodat ik verder vooruit kon in mijn leven en met mijn bedrijf. Ze gaf me ook inzicht in wie ik ben, waarom ik heb geworsteld en hoe verder te gaan. Ik ben de beperkende overtuigingen aan het opruimen die energetisch in mijn energiecentra vast zaten. Ik voel me vernieuwd en klaar om de wereld te veroveren!

Ik ervaar een toegenomen spirituele energie waardoor ook de stroom van financiële inkomsten toeneemt in mijn leven en in mijn bedrijf. Ik weet meer over mezelf, voel me zekerder in wie ik ben en weet ik waarom hier ben om met mijn eigen gaven en talenten een bijdrage te leveren, als direct gevolg van deze reading.

Het is zeer helend om een business reading van Marijke ervaren. Ze geeft je ook specifieke tips om vastzittende of stagnerende energie te deblokkeren om weer verder te kunnen. Ik beveel een business reading van Marijke van harte aan! Het is intrigerend, helend, transformatief en zo leuk! De informatie die je ontvangt, is echt een zegen. Dank je, Marijke!”

Cyndi Crockett
Bloom4 – www.bloom4.us

 

“Ik had een bedrijf wat nog niet stevig in de markt stond. Ik wiebelde in welke marketingstrategie ik gebruikte. Of eigenlijk had ik geen strategie en deed ik maar wat, en dat maakte dat ik geen gestage klantenstroom had. Sinds ik met Marijke werk heb ik een enorme groei doorgemaakt. Ik ben nu bezig met het ontwikkelen van een stevig programma en ben dat in de markt aan het zetten.”

Sigrid Jansen – deelnemer Watwerktwerkt! Business College
De Betere Ondernemer – www.debetereondernemer.nl

 

“De meest opvallende verbeteringen door het werken met Marijke is dat ik ondertussen al met 3 mensen een VIP-middag heb uitgevoerd en dat ik nu bezig ben mijn High end programma vorm te gaan geven.

Marijke is in staat door haar unieke gave de ontwikkeling van de mens te versnellen. Eigenlijk hebben we de versnelling nodig om het product dat je maakt neer te kunnen zetten. Dat doet ze op een integere en vakkundige wijze.”

Martine de Ridder – deelnemer Watwerktwerkt! Business College
Ridderlijk Ondernemen – www. ridderlijkondernemen.nl

 

 

Sherina Ghafoerkhan – deelnemer Watwerktwerkt! Business College

“Voordat ik aan het jaarprogramma meedeed, stond ik op het punt mijn bedrijf te sluiten om weer in loondienst te gaan werken.”

Danka Hüsken-Smit – deelnemer Watwerktwerkt! Business College

“Voor ik Marijke ontmoette wilde ik de zaak opdoeken. Ik heb nu een bedrijf. Marijke, zonder jou zou ik hier nu niet staan”

 

Heleen Florusse – deelnemers Watwerktwerkt! Business College