Page content

Testimonial over de VIP-dag My Biggest Business Breakthrough Challenge

Elisabeth over de VIP-dag:elisabeth-de-charon

Ik was blij dat Marijke mij zonder enige vooringenomenheid tegemoet trad, en zo ruimte liet zelf te ontdekken wat er ontdekt moest worden. Daarmee was de weg vrij om één simpele, maar sterk beperkende overtuiging, die me al mijn gehele carrière verhinderde mijn natuurlijke flow volgen, recht in de ogen te kijken. Zodanig dat ik er voorgoed, en eigenlijk moeiteloos, afstand van kon doen.

Van jongs af aan is me toegedicht dat ik enorm veel talent heb. Ik zag wel dat ik mensen raakte met mijn stem maar aannemen dat ik daar als mens iets mee te maken had deed ik nooit. Er was altijd een “ja, maar…” gevoel op de achtergrond. Alsof het bijna verboden was om van mijn natuurlijke flow gebruik te maken en ervan te mogen genieten.

Dus werkte ik vooral heel hard. Ik moest het verdienen. En toegegeven, ik bouwde zo ook met veel energie drie mooie bedrijven op. Maar ik miste de echte vervulling, werken koste moeite en ook al konden de opdrachten en het bijkomende geld soms binnenstromen, even snel kon het ook weer stagneren. En ik wist dat ikzelf degene was die hier de oorzaak van was.

Tijdens mijn Business Breakthrough dag hadden we uit de verwarde kluwen van mijn brein 1 belangrijke draad te pakken waar we even flink aan bleven trekken. Hiermee kwam de hele kluwen in één keer uit de knoop. De bijzondere reading van Marijke daarna bracht me in contact met mijn diepere essentie waarin mijn stem altijd voor mij en voor anderen aan het werk is geweest; om aan te raken, te helen, te transformeren en bewust te maken. Dit heeft zoveel te weeg gebracht!

Daar waar ik jarenlang mijn eigen pure vreugde en flow met argwaan bekeek, kan ik nu vertrouwen op mijn intuïtie. De ontdekking dat ik vooral enorm tegen mijzelf, en nog wel het beste van mijzelf, heb gevochten is bijzonder ontnuchterend.

Concreet heeft dit ervoor gezorgd dat ik meer energie heb en mijn focus gedurende de hele dag, en vooral in uitdagende situaties, krachtiger bij me kan houden.

Mijn stem klinkt krachtiger door in alles dat ik nu aanpak; na een kleine en krachtige workshop bloggen bij Irene van de Riet kwam ineens mijn ‘echte’ stem door de teksten heen, zoals nooit tevoren. Ik ervaar dat mensen mij makkelijker vertrouwen. De vragen die aan mij gesteld worden zijn veel specifieker, waardoor ik ook beter kan helpen.

Tijdens de drie-daagse retraite die ik gaf voelde ik hoe krachtig de ‘force’ – om maar even in Star Wars-taal te spreken – door mij heen werkte, en mee hielp om bij de deelnemers het hoogste en krachtigste van hun stem vrij te maken. En het enige dat ik anders doe is mezelf niet meer in de weg zitten.

Ik wist wel dat er wat miste, dat ik niet voluit aan het ondernemen en leven was. Maar dat de impact zo groot was als nu blijkt, daar had ik geen enkel benul van.

De beperkende overtuigingen kunnen zo remmend op je inwerken, en als je dan zoals ik, en vele ondernemers met mij, gewend bent op wilskracht bergen te verzetten dan is de ervaring dat je zoveel extra energie en kracht ter beschikking hebt echt mind blowing!

Nu, een paar weken na de VIP-dag, krijg ik vragen van mensen voor werk dat ik het allerliefste doe. Jaren verlangde ik, en zocht ik, naar een manier om mijn giften te kunnen delen met mensen die erop zaten te wachten. En nu word ik gebeld, geappt en zomaar aangesproken door mensen die exact dat van mij willen ontvangen.

Als je merkt dat je als ondernemer steeds tegen dezelfde zaken aanbotst, dan is dit zo’n belangrijke stap om te gaan nemen.

Marijke kijkt voorbij aan wat zich oppervlakkig voordoet. Het is alsof je bij de beste horlogemaker van Zwitserland zit; zij brengt je naar het moertje dat telkens weer blijft haken en laat je zelf de stof wegblazen. Daarna laat ze je horen hoe speciaal jij tikt en wat je hart je altijd al wilde vertellen.

Als je jezelf een goed lopend bedrijf gunt, waarin je vanuit liefde kan werken en een mooi inkomen kunt verdienen, dan is deze BBD een investering die zich zonder meer drie dubbel terugverdient.

Elisabeth de Charon de Saint Germain

www.vocalpresence.nl

 

Ben je ook zolang bezig en lukt het maar niet om door te breken? Wil je nog dit jaar jouw doorbraak ervaren, zodat je van 2017 een succesjaar gaat maken?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is dit een heel bijzondere VIP-dag. Ik geef deze dag ook niet zomaar aan iedereen. Daarvoor gaan we eerst in gesprek.

Meld je aan voor een Doorbraakgesprek. Je ontvangt een vragenlijst waarvan ik je wil vragen deze te beantwoorden. Na het beantwoorden van de vragen kun je kans maken op een GRATIS Doorbraakgesprek. Ik hoop je snel te spreken!