“Zet dé 3 stappen om onbegrensd te kunnen groeien met je bedrijf” ~ persoonlijk met Marijke

 • Hoe zou het voor je zijn als je je bedrijf zo neerzet dat je onafhankelijk wordt van het beperkte aantal uren dat je hebt?
 • En je baseert op de waarde die je biedt voor jouw klanten?
 • Waardoor je hogere tarieven kunt vragen?
 • En daarmee een gedegen doorbraak kunt maken?
 • Zodat je meer vrije tijd hebt en aandacht kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen?

In het VIP-programma creëren we hiervoor de basis!

Tijdens het VIP-programma krijg je Dé 3 stappen om onbegrensd te groeien met je bedrijf.

Deze 3 stappen zijn:

 • Innerbrand/Outerbrand: we kijken naar wie je bent met jouw unieke gaven, talenten en expertise (innerbrand) en je ontdekt jouw specifieke doelgroep (je favoriete klant), hun urgente problemen en jouw oplossing daarvoor (outerbrand).
 • Jouw unieke “handtekeningsysteem”: in 5 stappen ontdek je jouw methode, jouw unieke aanpak, waardoor je rust en focus aanbrengt bij alles wat je doet, en weet je precies hoe je jouw klant optimaal kan helpen.
 • Marketingstrategie: we ontwerpen jouw marketingstrategie met verschillende prijs- en serviceniveaus. Minimaal 15% van jouw potentiele klanten wil meteen het beste van jou. Met deze strategie kun je meer geld genereren.

Dit VIP-programma levert je op:

 • Je creëert deze dag een plan voor je bedrijf dat helemaal bij jou past
 • Je omzet zal hierdoor sterk verhogen
 • Vanaf dit moment kun je met je bedrijf onbeperkt groeien zolang in bedrijf bent
 • Veel meer mensen kunnen gebruik maken van wat je te bieden hebben
 • Je groeit snel naar een status als expert

Dit maakt je investering tot een paar % van wat het oplevert. En dat in slechts 1 dag.

Jouw bonussen!

 • Je krijgt het E-book voor het ontdekken van je favoriete klant met veel tips over hoe je die klant kunt bereiken;
 • Een voorbereidende opdracht in aanloop op je VIP-programma;
 • Een actielijst, om meteen te kunnen implementeren;
 • Je krijgt van mij een heerlijke lunch aangeboden.

Voor welk VIP-programma kies je? Er zijn 3 opties!

Er zijn ondernemers die soms behoefte hebben aan meer dan alleen de VIP-dag.
Wij bieden het VIP-programma in 3 varianten aan:

 1. VIP-programma Brons: Dit is de VIP-dag waarin je dé 3 stappen krijgt om onbegrensd te groeien met je bedrijf zoals deze hierboven beschreven zijn.
 2. VIP-programma Zilver: Dit is de VIP-dag uit pakket 1 met 3 online trainingen. Deze 3 trainingen zijn:
  1. Online training ‘Marktonderzoek’ – hoe kom je in contact met je doelgroep, wat voor vragen stel je ze en de follow up;
  2. Online training – ‘Hoe doe je een Pilot’ – haal maximaal resultaat uit je Pilot, vertel je publiek over je Pilots en krijg er testimonials uit;
  3. Online training – ‘Hoe creëer je een VIP dag’ in 13 stappen maak je je eigen VIP-dag waar je meteen 1000 euro voor kunt vragen.
 3. VIP-programma Goud: Met dit pakket krijg je naast de waardevolle VIP-dag en de 3 online trainingen uit Pakket 2 plus nog 4 coachsessies van 30 minuten na iedere training om je ideeën te toetsen met Marijke.

VIP-programma
Brons

 • VIP-dag
 • Alle bonussen


€ 2997,-

VIP-programma
Zilver

 • VIP-dag
 • Alle bonussen
 • 3 Online Trainingen


€ 3497,-

VIP-programma
Goud

 • VIP-dag
 • Alle bonussen
 • 3 Online Trainingen
 • 4 Coachsessies


€ 4497,-

Sigrid Jansen

Ik heb samen met Marijke mijn VIP-dag beleefd. En hoe! Wat een boeiende dag was het. Marijke en ik hadden elkaar nog niet eerder ontmoet. Het voelde voor mij direct als thuiskomen; ontspannen en mij gehoord voelen. Tijdens de VIP-dag gebeurde er iets bijzonders, wat een hele koerswijziging tot gevolg gehad. Wat er is gebeurd, is dat ik na de VIP-dag een heel nieuw bedrijf ben gestart wat ik niet voorzien had.
Marijke is inspirerend en denkt in andere mogelijkheden dan ik. Daardoor ontstond er ruimte voor mooie nieuwe ideeën. Meedenken, spiegelen, steunen en prikkelen is wat ze continue doet.

De Betere Ondernemer – www.debetereondernemer.nl

Esther Molewijk

Ik wist niet zo goed wat ik met Ready 4 Living kon doen. Ik wilde wel heel graag, maar ik wilde niet kiezen. Ik vond alles leuk. Daardoor stroomde het niet en voelde ik me geremd. Mijn VIP-dag met Marijke was één met een lach en een traan. Het mooiste was de reading. Het symbool, de veer, die ze tijdens de reading doorkreeg, staat voor in het licht gaan staan. Sinds die dag, zie ik alleen maar veren en krijg ik steeds meer het gevoel, dat ik inderdaad mijn licht mag gaan laten schijnen. Na de VIP-dag heb ik nu eindelijk de juiste keuze voor mijn doelgroep en favoriete klant gemaakt.
Marijke is een zachtaardige en inspirerende vrouw die op de juiste knopjes weet te drukken. Doordat ze de juiste vragen stelt, ga je meteen aan de slag met je belemmerende gedachten. Je geeft jezelf eigenlijk meteen bloot, zonder dat je je ongemakkelijk voelt. Hierdoor kom je snel tot de kern.

Ready 4 Living – www.ready4living.nl

Paulien de Jong

Ik was zeker van mijn kwaliteiten en capaciteiten als therapeut, maar zag mijn beroep niet zozeer als onderneming maar als dienstverlener; een groot verschil in het zichtbaar maken en het daarmee neerzetten van de onderneming naar buiten toe. Marijke kon mij tijdens de VIP-dag concreet aangeven waar ik mij meer zichtbaar kon maken via internet en ook marketing wise mij beter kon profileren vanuit mijn vak. Met haar groeimindset methode wist Marijke mijn belemmeringen en aarzelingen weg te halen. Het werkt heel verhelderend en brengt een stroom aan energie en ideeën op gang, waardoor ik me nu vrij voel om mijzelf met mijn bedrijf te profileren. Het resultaat na deze VIP-dag was dat ik al binnen 2 weken 2 VIP-dagen heb verkocht.

Paulien de Jong, coach en mediator – www.coachmediator.nl

Mo Reker

Wat het meest opvallende is, is dat Marijke met je meedenkt in oplossingen. Ze is pragmatisch, enthousiast èn invoelend. Een waardevolle en mooie combinatie! In mijn geval bleek tijdens de VIP-dag dat ik zelf een VIP-dag kan maken met een onderwerp wat vel dichter bij me staat als wat ik eerder bedacht had (en al een tijd mee worstelde). En dat komt echt door een goed klankbord te hebben, zodat ik mezelf niet in cirkeltjes draaide. Dus veel dank en lof voor Marijke hier in!!

Shiatsu Mohara – www.mohara.nl

Astrid Mullaart

Mijn aandacht voor de manier van werken van Marijke werd opgeroepen toen ze het over de mindset van een ondernemer had. Ik ben er ook van overtuigd hoe belangrijk dit is en mijn behoefte om mijn zelfsabotage te doorbreken en de kennis die Marijke in haar webinar deelde om dit te bereiken triggerde me enorm. Wat ik heel goed vond aan de VIP-dag die ik bij Marijke heb gevolgd is het onderscheid wat ik nu kan maken ten opzichte van mijn concurrenten. Ik maak kleding voor yoga en andere bewegingsvormen en nu heb ik een bredere opzet mee gekregen voor mijn merk. Het gaat meer om de wereld waarin yoga belangrijk is en wat mijn bijdrage daaraan kan zijn. Dus meer een product in combinatie met een dienst. Het eindresultaat is een shift in mijn bedrijf!
Marijke is heel positief en pittig. Ze denkt echt mee en weet duidelijk waar ze het over heeft. Ze is niet bang om kwetsbaar te zijn maar is daarin sterk.

Lyght – www.lyght.nl


“Ik help “coachend” ondernemers die een stagnatie in de groei van hun bedrijf ervaren om door te breken en een blakend bedrijf te creëren waarbij ze genoeg tijd overhouden voor dingen in hun leven die er toe doen zoals familie vrienden, hobby’s e.d. Ik heb een opleiding tot business coach gevolgd bij “Bouw een bloeiend bedrijf”.

In mijn coaching ben ik onderscheidend door

1) op een unieke manier Mindsetvraagstukken, Marketing en Strategie te combineren.

2) mijn vermogen om op energetisch, mentaal en emotioneel niveau blokkades te zien en weg te nemen die succes in de weg staan.

3) Ik geloof heilig in de juiste dingen zeggen en de juiste dingen doen op het juiste moment. Ik zie dat er veel geld en tijd verspild wordt doordat veel marketeers en coaches niet afstemmen op – het hoger doel van – de persoon in kwestie, maar dat er te vaak algemene adviezen worden gegeven.
Ik ben een vrouw van weinig woorden. Ik stem af op het hogere en van daaruit help ik mijn studenten door te breken naar het volgende niveau, helder en daadkrachtig.

In 2015 bestond mijn bedrijf 25 jaar.


P.S. Heb je nog twijfels of deze dag geschikt is of welke keuze je moet maken? Neem dan contact met ons op via onderstaande button (o.v.v. interesse VIP-dag)! We denken graag met je mee.